micsta.blogg.se

Svenska blogg. NTI- gymnasium EE1B

Tankar efter läsningen.

Publicerad 2012-10-03 17:54:00 i Allmänt

1.       Titel passar överensstämmer till hundra procent med innehållet, för att boken handlar om 3 stycken gängar som kämpar mot varandra.

 

2.       Bocken handlar om 3 gängar (Yankeerebeller, Dödskallarna och Röda Hämnarna) som kämpar mot varandra och vill komma till makt över hela stan. En av dem har mördat 4 personer och vill inte erkänna vem var det.

Polisen kommer till att dem har mördat en till person, som var medlem i det gänget och hon heter Midge. 

Yankeerebeller blev tröttna på det kriget mellan gängorna och dem bestämde sig att ta slut på det.  Dem gjorde upp en bra plan, trodde dem. Klockan 22.30 stormade dem en av dem andra gängets klubblokal, men det gick inte som dem hade tänkt eftersom Röda Hämnarna hade också nästan identisk plan.

Alla av Dödskallarna och Röd Hämnarna medlemmar blev dödat och nästan alla av Yankeerebellerna.  Sex stycken blev gripen av polisen och till slut polisen upptäckte att det var Yankeerebellerna som har dödat dem fem personer.

 

3.      Boken handlar om 3 gängar som kämpar mot varandra. En av dem har mördat fem personer och polisen vill komma fram vem har gjort det.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela